Херсонські оперативники затримали грабіжника неповнолітніх

4 года назад 0

У Херсоні оперативники затримали грабіжника, який упродовж місяця відібрав мобільні телефони у 15-річного і 16-річного хлопців. Зловмиснику повідомлено про підозру та обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Наприкінці жовтня в Херсонський відділ поліції звернувся 15-річний хлопець. Він розповів, що ввечері у мікрорайоні Таврійський до нього підійшов чоловік, на вигляд 20-25 років, який попросив мобільний телефон, щоб зателефонувати другу. Під час телефонної розмови чоловік несподівано втік. Через кілька днів з аналогічною заявою в поліцію звернувся 16-річний школяр.

Поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів, встановили особу зловмисника та також його місцезнаходження. Підозрюваним виявився 20-річний місцевий мешканець, який неодноразово потрапляв у поле зору поліції за подібні злочини. Правоохоронці перевіряють його на причетність до скоєння інших кримінальних правопорушень в обласному центрі.

Наразі чоловікові повідомлено про підозру та обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає позбавлення волі від чотирьох до шести років.