Херсонські патрульні склали другий протокол за керування в стані сп’яніння на таксиста, який спричинив ДТП

5 лет назад 0

Вулицею Дорофєєва рухається автомобіль таксі марки Mazda 3 однієї зі служб міста, за кермом якого перебуває водій під впливом наркотиків. Такий виклик отримали патрульні вчора близько 16-ї години. Інспектори вирушили на пошуки порушника. У цей час екіпажу повідомили, що зазначений транспортний засіб щойно потрапив у ДТП на Острівському шосе. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

На місці поліцейські побачили понівечений автомобіль. Охоронці порядку встановили, що водій під час руху не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не обрав безпечну швидкість і скоїв наїзд на дорожній знак та огородження. На щастя, унаслідок пригоди ніхто не постраждав. У водія патрульні дійсно помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Той у встановленому законом порядку відмовився проходити медичний огляд. Також чоловік не мав водійського посвідчення та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. Інспектори з’ясували, що на нього два тижні тому колеги вже складали протокол за керування в нетверезому стані, однак рішення за ним суд ще не виніс.

Тож поліцейські склали на 29-річного херсонця адмінматеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), ст. 126 (Керування без відповідних документів) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Автомобіль порушника патрульні евакуювали на арештмайданчик.