Херсонські патрульні виявляють наркотичні речовини

6 лет назад 0

Минулої доби патрульні кілька разів виявляли невідомі речовини. А велопатруль знов затримав застав «на гарячому» громадян під час вживання ймовірно наркотику в Шевченківському парку. Тож вчора близько 10-ої години ранку інспектори отримали виклик про пожежу на вулиці Богдана Хмельницького в Зеленівці. На місці поліцейські з’ясували, що вогонь загасили мешканці сусіднього будинку. Сам же власник подвір’я, зі слів свідків, утік щойно почув, що наближається автомобіль патрульних. Під час огляду помешкання інспектори виявили кілька кущів коноплі, тож така поведінка отримала своє пояснення. 

Також поліцейські, які входять до складу велопатруля, того ж дня близько 16:00 вирішили оглянути покинуте приміщення в Шевченківському парку. Там інспектори побачили двох хлопців, які вживали речовину, схожу на канабіс, за допомогою пристрою. Помітивши поліцейських, молодики кинулись навтьоки. Одного з них – 19-річного вінничанина – патрульні наздогнали й затримали. 

А під час нічної зміни інспектори зупинили за порушення ПДР автомобіль марки Daewoo Sens однієї зі служб таксі. У водія під час спілкування поліцейські помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Той відмовився від огляду в медичному закладі, тож на 43-річного херсонця патрульні склали адмінпротокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння). Під час поверхневої перевірки транспортного засобу інспектори виявили ампулу з рідиною невідомого походження, схожою на наркотик. 

У всіх випадках на місце викликали слідчо-оперативну групу. Виявлене вилучили для проведення експертизи.

Патрульна поліція Херсонської області