Херсонські перевізники спростовують бунт: «Ми завтра виходимо і ні в яких бунтах не приймаємо участі»

7 лет назад 0

На сьогоднішню гучну заяву управсправами виконкому міськради Херсона Екатерини Гандзюк про початок «бунту перевізників», самі перевізники спростовують цю інформацію.

Так, за словами виконуючого обов'язки директора МКП «Херсонкомунтрассервіс» (маршрути №6, 14, 4, 5, 17) Олександра Кірсанова, підприємство в жодному разі не підтримає страйк.

«Ми ніякого страйку чи забастовки робити не збираємось. Так, відсутність підвищення цін на проїзд для нас буде не дуже гарним показником, але нічого ми з цим зробити не зможемо.  До влади ми будемо звертатись з листами, де намагатимемося пояснити важливість підняття ціни, але ніяких страйків та забастовок» , — прокоментував Олександр Кірсанов.

За словами в.о. директора, підняття цін на проїзд дасть змогу підвищити технічну справність автомобілів, бо більшість з маршруток підприємства «в гнітючому» стані.

На балансі підприємства, за словами Олександра Кірсанова, працюючих близько 150 автомобілів. Ще 50 — несправні. За відсутності підняття тарифу, в.о. директора очікує лише незначне зменшення кількості автомобілів на маршрутах міста.