Херсонські поліцейські вилучили у чоловіка наркотики та вибухівку

6 лет назад 0

В Херсоні поліцейські вилучили у раніше судимого чоловіка гранату РГД-5, два запали до гранати, дві тротилові шашки, 15 гр амфетаміну та «канабіс».

Працівники Управління протидії наркозлочинності обласного главку поліції отримали інформацію, що 53-річний херсонець займається збутом амфетаміну. В квартирі підозрюваного поліцейські провели санкціонований обшук, під час якого виявили 15 гр амфетаміну, «канабіс» та ваги з залишками наркотичної речовини.

Під час проведення подальшого обшуку в шухляді поліцейські виявили гранату РГД-5, два запали до гранати та дві тротилові шашки. Вилучені наркотики та боєприпаси направлені на дослідження.

Поліцейські також встановили, що 53-річний господар квартири раніше притягався до кримінальної відповідальності за майнові та наркозлочини.Відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" та ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту".

Відділ комунікації поліції Херсонської області