Херсонські поліцейські затримали чоловіка, який обікрав домовласника

4 года назад 0

У Дніпровське відділення поліції звернувся місцевий житель. Він розповів, що у нього з будинку зникли електроінструменти, мобільний телефон, а з подвір’я угнали мопед «Ямаха». Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Потерпілий розповів, що приблизно рік тому дозволив безкоштовно пожити у своєму будинку 39-річному знайомому. Чоловік не платив за кімнату, а відпрацьовував проживання допомогою по господарству. Кілька днів тому власник оселі прокинулася вранці і побачив, що квартиранта вдома не було, а з подвір’я зник мопед, електроінструменти та мобільний телефон.

Упродовж кількох годин поліцейські встановили місцезнаходження підозрюваного в Голопристанському районі. Він зізнався у скоєнні злочину та пояснив, що вирішив почати нове життя, тому викрав речі і угнав мопед, щоб переїхати в інший район. Усе викрадене вилучено та після закінчення слідства буде повернуте власнику.

Наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру в скоєні злочинів за ст.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» та ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Підозрюваному може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років.