Херсонські прикордонники не пропустили 5 іноземців та виявили 2 автомобілі з підробленими документами

7 лет назад 0

Прикордонники Херсонського  загону  в пунктах пропуску «Миколаївський морський торгівельний порт» та «Херсонський морський торгівельний порт» за добу не пропустили 5 іноземців.

Про це повідомляє Помічник начальника прикордонного загону — начальник прес-служби Іван Шевцов.

Двом громадянам Сирії прикордонники відмовили в пропуску у зв’язку з відсутністю української візи. Ще двом громадянам Російської федерації відмовили в пропуску та заборонили в’їзд на територію України  на три роки за порушення правил перебування на тимчасово окупованій території АР Крим. А ось у громадянина Йорданії прикордонники виявили підроблений паспортний документ.

Крім того, результативною була оглядова робота і на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом. В контрольному пункті  «Каланчак» у громадянина України, який направлявся з Сімферополя до Хоркова на автомобілі «TOYOTA Camry» прикордонники виявили підроблене свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

А в контрольному пункті «Чаплинка» на автомобілі «Chery Tiggo» киянин намагався проїхати на материкову частину України представивши для контролю довіреність на право керування транспортним засобом ,яка має ознаки підробки.

В обох випадках прикордонники проінформували представників Національної поліції.