Херсонські волонтери iGov поділилися досвідом з активістами Вознесенська

6 лет назад 0

Система електронних державних послуг iGov все активніше впроваджується у різних регіонах України. До її запуску підключилися і наші сусіди з Миколаївської області. Приємно, що допомагають їм у цьому і херсонські представники iGov.

Так, 30 жовтня під час скайп-конференції наша команда поділилася досвідом з активістами з Вознесенська, які прагнуть впровадити онлайн-послуги у себе в місті. Серед них були депутати місцевих рад, керівники Центру надання адміністративних послуг, управління соціального захисту населення та інших профільних підрозділів міської ради, волонтери.

Херсонські представники проекту iGov презентували Інтернет-сервіси, які вже успішно працюють в Херсоні та області, розповіли про особливості і труднощі в процесі їх запуску. Детально зупинилися на способах та етапах впровадження найбільш запитуваних послуг соціального характеру і пов'язаних з реєстрацією місця проживання.

Сподіваємося, херсонський досвід стане в пригоді сусідам і прискорить запуск онлайн-сервісів в місті Вознесенську та в усій Миколаївській області.