Херсонський аеропорт прийняв 100-тисячного пасажира

6 лет назад 0

12 грудня голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, депутат облради Микола Ставицький та всі бажаючі привітали 100-тисячного пасажира «Херсонських авіаліній».

Щасливицею стала Інна, яка разом із родиною прилетіла рейсом ТК471 за маршрутом Стамбул – Херсон. Здивована та переповнена емоціями радості та щастя, Інна поділилася, що ще ніколи в житті нічого не вигравала.

Турецькими авіалініями родина користується постійно і, за словами щасливиці, вони є найкращими в усьому світі.

«Ми з родиною здійснили чималу подорож. Прилетіли з Мюнхена до Стамбула, а звідти до Херсона. Давно користуємося авіалініями турецької кампанії і, коли є вибір, то завжди обираємо їх. Адже турецькі авіалінії поєднують у собі комфорт, якість і ціну. Вони є найкращими», – поділилася під час розмови місцевим журналістам 100-тисячна пасажирка.

Також вона позитивно відзначила роботу та інфраструктуру херсонського аеропорту.

«Мені дуже подобається як все тут зроблено. Надзвичайно зручно і тобі завжди раді допомогти. Була багато де, тому є з чим порівнювати», – відзначила Інна.

Проте, 100-тисячний пасажир це лише початок, – стверджує голова облради Владислав Мангер: «У час Радянського Союзу показник роботи аеропорту був близько 200 тисяч пасажирів. Тому сьогоднішня цифра, це дуже гарний показник, який є свідченням того, що ми великими кроками ідемо вперед. Щиро дякую депутатам минулої каденції і цієї, народним депутатам, які залучили з державного бюджету на розвиток херсонського аеропорту 20 млн грн, а також усім, хто брав участь у його відбудові та відновленні».

Багато що зроблено, але щодня керівництво та трудовий колектив «Херсонських авіаліній» працюють над тим, аби аеропорт відкривав нові авіаційні напрямки.

За інформацією Владислава Мангера, вже навесні херсонський аеропорт планує запустити два нові рейси – до білоруського Мінська та польського Вроцлава.