Із 9 тисяч херсонців, що написали тести ЗНО, лише двоє отримали 200 балів

5 лет назад 0

Основна сесія ЗНО-2019 позаду. З 21 травня і до середини червня кожен зареєстрований учасник мав можливість скласти тест не більше як із 4 навчальних предметів. Перші результати та головні особливості цьогорічного тестування на Херсонщині озвучили під час прес-конференції.
Загалом кількість цьогорічних учасників становила 8894 особи. Під час основної сесії працювало 42 пункти тестування, до роботи яких було залучено близько 2000 двох тисяч науково-педагогічних працівників області.
Серед непрофільних предметів наймасовішими стали тестування з біології та англійської мови. Останнє продовжило практику минулого року. Тому сертифікаційна робота містила частину «Розуміння мови на слух» – аудіювання. Не обійшлося цьогоріч і без випадків порушення процедури проведення зовнішнього незалежного тестування.
За результатами основної сесії ЗНО-2019 двоє учасників з Херсона отримали по 200 балів з математики – це випускниця гімназії №3 Тетяна Базилевич та випускник спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №31 Андрій Сердюк. Ці учні та їх педагоги отримують винагороду від обласного департамента освіти, науки та молоді.
Додаткова сесія зовнішнього незалежного тестування вже почалася. Впродовж двох тижнів у Херсонській області її учасниками стануть 88 осіб.