Житель Херсонщини вбив коханця дружини

6 лет назад 0

Злочин стався минулого року в одному з сіл Білозерського району. Батько 4-х дітей застав свою 22-річну дружину в будинку її 30-річного коханця. Чоловік вдарив ножем дружину, після чого накинувся на її коханця і спричинив йому кілька ножових поранень. Потерпілий помер ще до приїзду «швидкої». Жінці лікарі надали допомогу на місці, від госпіталізації вона відмовилась. 38-річний зловмисник пояснив, що довго терпів коханця дружини. Від нього вона народила дитину, але голова родини записав дівчинку на своє прізвище. Того дня всі учасники конфлікту вживали спиртні напої. Жінка вкотре пішла до коханця.

Ввечері чоловік пішов її забрати, але вона відмовлялася вертатися додому. Її відмова розлютила чоловіка. Спочатку він вдарив дружину ножем, після чого завдав численні ножові поранення супернику. Зловмисник сам звернувся до фельдшера і розповів, що поранив дружину і вбив сусіда.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Нещодавно районний суд визнав чоловіка винним у інкримінованому йому злочині та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 7 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області