Житель Херсонщини засуджений на 6 років ув’язнення за розбійний напад на сусідку

6 лет назад 0

Злочин стався у квітні минулого року в місті Скадовськ. У під’їзді невідомий чоловік вдарив молотком по голові 56-річну жінку, після чого вирвав з рук сумку, де знаходилися гроші та мобільний телефон. В результаті розбійного нападу у потерпілої діагностували забійну рану голови. Скадовські поліцейські затримали підозрюваного упродовж 40 хвилин. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці події слідчо-оперативна група вилучила молоток та опитала свідків.

Люди описали прикмети нападника та вказали напрям, у якому він втік. Упродовж 40 хвилин поліцейські затримали підозрюваного в одному з дворів. Під час проведення особистого огляду у шкарпетках зловмисника оперативники вилучили гроші заявниці. А сумку з мобільним телефоном він заховав у кущах біля громадського туалету.

Затриманим виявився 33-річний місцевий житель, який притягався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень. Він пояснив, що з потерпілою у нього були неприязні стосунки і жінка нібито часто словесно його ображала. Коли він побачив її у під’їзді, то вирішив помститися за образи.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій». Нещодавно згідно з рішенням суду чоловіка визнано винним та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 6 років.