Житель Каховки засуджений на 4 роки ув’язнення за скоєння крадіжок з будинків, на ринках та грабежі

6 лет назад 0

На рахунку зловмисника 26 фактів крадіжок з домоволодінь, на ринку міста Каховка та два грабежі. Упродовж кількох місяців чоловік викрадав з гаражів та підсобних приміщень електроінструменти, кабелі, металеві предмети та генератори. На території ринку з прилавків забирав комплекти спортивного одягу та постільної білизни, а з кіосків набори для гоління. Також на його рахунку два грабежі, скоєні на ринку. Потерпілі зазнали матеріальні збитки на загальну суму 43 тисячі гривень. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Зловмисника затримали на території ринку, куди він вкотре прийшов скоїти крадіжку. Чоловіка упізнала продавець, у якої він минулого разу вкрав з прилавку спортивні костюми і тоді вона не змогла його наздогнати. Цього ж разу жінка почала кликати на допомогу і разом з іншими продавцями наздогнала злодія та затримала до приїзду правоохоронців.

Зловмисником виявився 40-річний житель Каховки, раніше судимий за крадіжки та розбої. Він не пожалів навіть рідну матір, яку побив і забрав 1500 гривень.

За усіма фактами були відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 КК України «Крадіжка» та ч.2 ст.186 КК України «Грабіж». Суд визнав чоловіка винним в усіх інкримінованих йому епізодах злочинів та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки.