Житель міста Олешки засуджений на 7 років ув’язнення за забиття до смерті випадкового пасажира таксі

6 лет назад 0

Злочин стався влітку цього року в місті Олешки. Тоді вранці у парку перехожий виявив тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. За висновком судово-медичної експертизи, чоловік помер від черепно-мозкової травми та численних ушкоджень внутрішніх органів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські встановили особу загиблого, яким виявився 50-річний місцевий житель, раніше судимий за майнові злочини. Оперативники перевірили коло знайомих загиблого та з’ясували, що востаннє його бачили в таксі з невідомим чоловіком. Особу цього пасажира оперативники встановили того ж дня. Ним виявився 32-річний раніше судимий житель міста. Поліцейські виявили чоловіка на вулиці у нетверезому стані. Він пояснив, що познайомився з потерпілим в таксі і вони вирішили разом поїхати в бар. Дорогою посварилися і зловмисник почав бити попутника ще в автомобілі. Коли вони вийшли з машини, то він продовжив бити чоловіка. Причиною сварки стало те, що чоловіки не могли домовитися, хто з них сплачуватиме за спиртні напої.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Суд визнав чоловіка винним у інкримінованому йому злочині та призначив покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.