Житель Нововоронцовського району добровільно видав поліцейським два снаряди часів Другої світової війни

6 лет назад 0

В області триває операція «Зброя», в ході якої поліцейські виявляють нові факти незаконного зберігання громадянами зброї та боєприпасів. За добу працівники поліції вилучили у жителя Бериславського району 190 грамів пороху, який він зберігав без певної мети. У жителя Іванівського району поліцейські вилучили саморобний предмет, зовні схожий на самопал. Усе вилучене направлено на експертне дослідження. За фактами незаконного зберігання зброї відкриті кримінальні провадження.

А мешканець Нововоронцовського району добровільно видав працівникам поліції два снаряди часів Другої світової війни та патрон до авіаційного кулемету, які він знайшов у лісосмузі неподалік від села.

Правоохоронці продовжують проводити профілактичні заходи, спрямовані на виявлення та вилучення з незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки. Працівники поліції нагадують, що за незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки законом передбачена кримінальна відповідальність за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України, що передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області