Житель Олешківського району 5 років проведе за гратами за нанесення ножового поранення колишній співмешканці

6 лет назад 0

Злочин стався в Олешківському районі. У лікарню доставили 20-річну дівчину з ножовим пораненням черевної порожнини. Потерпіла вижила. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження дівчині наніс 28-річний колишній хлопець. Він пояснив, що зустрічався з дівчиною два тижні, потім вона його покинула. Причиною стали ревнощі чоловіка та зловживання ним спиртними напоями. Кавалер не змирився з розставанням і робив кілька спроб примирення, але марно. Також він продовжував ревнувати подругу до інших чоловіків.

У день скоєння злочину чоловік вкотре напився та пішов до дівчини умовляти відновити стосунки. Розбивши вікно у її будинку, він проник всередину, взяв зі столу ніж та став чекати на повернення господарки. Коли дівчина повернулася, він накинувся на неї та двічі вдарив ножем у живіт. Після чого втік.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років.