Житель Олешківського району буде притягнутий до відповідальності за стрілянину у дворі

4 года назад 0

В Олешківське відділення поліції звернулася жителька одного з селищ району. Жінка розповіла, що її співмешканець стріляє з рушниці. Крім того, можливо, зберігає в гаражі іншу зброю та боєприпаси. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Як розповів начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук, під час огляду домоволодіння чоловіка ніяких заборонених предметів правоохоронці не виявили, лише зареєстровано мисливську рушницю.

Також поліцейські з'ясували, що між подружжям виник конфлікт на фоні вживання алкогольних напоїв. Поліцейським господар будинку пояснив, що побачив на території домоволодіння невідому хижу тварину та здійснив постріл вгору з мисливської рушниці, щоб її налякати. Дружину лякати не хотів. Після здійснення пострілу чоловік розібрав зброю та поклав на місце.

Наразі рушниця вилучена та направлена на дослідження. За даним фактом на господаря будинку поліцейські склали адміністративні протоколи за ст.173 "Дрібне хуліганство" та ст.174 "Стрільба з вогнепальної, холодної метальної чи пневматичної зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії в населених пунктах і в не відведених для цього місцях або з порушенням установленого порядку".