Житель Скадовська під час угону мопеду забув свої документи на місці скоєння злочину

5 лет назад 0

У Скадовське відділення поліції звернувся житель міста. Він розповів, що залишив свій мопед біля магазину. Коли через кілька хвилин повернувся, то побачив, що його мопед котять двоє невідомих. Заявник побіг слідом за чоловіками, але ті втекли, кинувши мопед зі зламаним замком. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці поруч з мопедом заявник знайшов сумку, яку передав поліцейським. Всередині працівники поліції виявили документи одного зі зловмисників. Обидва чоловіки раніше до кримінальної відповідальності не притягалися. Під час бесіди з поліцейськими підозрювані пояснили, що йшли вулицею і побачили мопед без нагляду, тому вирішили взяти його покататися. Але власник їм завадив.

Чоловікам повідомлено про підозру. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» (карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк).