Житель Скадовська засуджений на 4 роки ув’язнення за пограбування аптеки, численні крадіжки з домоволодінь та незаконне зберігання гранати

5 лет назад 0

На початку цього року у місті Скадовськ зловмисник скоїв 5 крадіжок з територій домоволодінь місцевих жителів. Забирав гроші, зимовий одяг, а також знімав металеві ворота. Крім того, він пограбував аптеку, забравши скриньку з пожертвами (300 гривень) хворій дитині. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники Скадовського відділення поліції затримали зловмисника, коли він пропонував місцевим жителям купити або обміняти у нього гранату та димову шашку за пляшку горілки.

Продавцем боєприпасу виявився 40-річний місцевий житель, 6 разів судимий за майнові злочини. Під час проведення санкціонованого обшуку у його будинку поліцейські виявили і вилучили одяг, вкрадений у заявників, кілька металевих воріт, а також скриньку для пожертв.

Зловмисник пояснив, що взимку йому було складно знайти роботу, тому він скоював крадіжки, грабіж і хотів продати гранату.

Були відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», ч.2 ст.186 КК України «Грабіж» та ч.1 ст.263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Суд визнав чоловіка винним у всіх епізодах його злочинної діяльності та призначив покарання у вигляді 4-х років позбавлення волі.