Житель Верхньорогачицького району понесе кримінальну відповідальність за побиття цивільної дружини

4 года назад 0

Подія сталася у смт Верхній Рогачик. На лінію «102» зателефонувала жінка і попросила захистити її та дітей від агресивного чоловіка. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці події слідчо-оперативна група опитала всіх учасників конфлікту та з’ясувала наступне. 42-річний господар прийшов додому у нетверезому стані та почав чіплятися до 34-річної співмешканки і дітей. На зауваження жінки залишити в спокої її та малечу, чоловік відреагував агресивно. Він став кричати на дітей та вдарив жінку, потім схопив її за шию та продовжив ображати нецензурною лайкою. Потерпіла дала відсіч і зателефонувала в поліцію.

На тілі жінки виявили тілесні ушкодження. Коли чоловік протверезів, то пояснив поліцейським, що не розрахував алкоголь, під дією якого не може контролювати свої емоції. Він присягався, що нібито не хотів бити співмешканку і лякати дітей.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.