Жителя Новотроїцького району ув’язнили на 6 років за нанесення ножового поранення тестю

6 лет назад 0

Батько захищав доньку від побоїв її чоловіка, через що отримав від зятя удар ножем в живіт. Чоловік вижив, а його кривдника засудили на 6 років позбавлення волі, повідомляє Відділ комунікації поліції.

Злочин стався минулого року в одному з сіл Новотроїцького району. У поліцію надійшло повідомлення з лікарня, що туди доставили 61-річного чоловіка. У нього було проникаюче ножове поранення черевної порожнини. Після проведення операції стан потерпілого стабілізувався.

За місцем проживання пораненого виїхала слідчо-оперативна група. Працівники поліції з'ясували, що тілесні ушкодження чоловіку наніс раніше судимий 38-річний зять. Чоловік характеризувався негативно, постійно бив дружину, дітей, зловживав спиртними напоями. Як пояснила дочка потерпілого, батько прийшов додому і побачив, як чоловік б’є її головою об стіну. Батько вступився за доньку. Під час сварки зять вдарив тестя ножем у живіт.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Суд визнав чоловіка винним у інкримінованому йому злочині та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 6 років.