Жителів Херсонщини засудили за те, що вони вбили знайомого ногами

7 лет назад 0

Злочин стався минулого року в одному з сіл Бериславського району. Біля приватного будинку сусіди виявили тіло 50-річного місцевого жителя. У нього були численні травми голови та грудної клітини.

Поліцейські встановили, що потерпілий зловживав спиртними напоями, у нього дома постійно збиралися сумнівні компанії. Оперативники з’ясували, до злочину причетні двоє безробітних, обидва раніше судимі. Зловмисники пояснили, що того дня були у стані алкогольного сп’яніння і коли поверталися додому, то на вулиці зустріли співмешканку потерпілого. Жінка поскаржилася, що співмешканець її побив. Зловмисники зайшли до будинку потерпілого і побили його руками та ногами. Після чого повернулися до себе додому. В вранці від знайомих дізналися, що потерпілий помер.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Згідно з вироком Бериславського районного суду чоловіків визнано винними у скоєнні злочину та призначене покарання у вигляді 8 років позбавлення волі кожному.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області