Каховські поліцейські затримали підозрюваного у пограбуванні далекобійника

6 лет назад 0

У Каховський відділ поліції звернувся 27-річний чоловік. Він повідомив, що працює далекобійником і зупинився на відпочинок в одному з сіл району. В кафе познайомився з чоловіком, вживав з ним спиртні напої і новий знайомий запропонував йому продовжити відпочинок в більш веселому кафе. На таксі вони поїхали в інший заклад і коли виходили з автомобіля, то новий знайомий вихопив з рук далекобійника барсетку з п’ятьма тисячами гривень і втік. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Працівники Каховського відділу поліції встановили особу підозрюваного, яким виявився 28-річний місцевий житель, раніше судимий за крадіжки. Оперативники затримали чоловіка у місті Нова Каховка, де він прогулював гроші потерпілого.

Зловмисник пояснив, що під час відпочинку в барі його увагу привернув чоловік, у якого була при собі велика сума грошей. Він познайомився з ним, щоб заволодіти грошима. Після пограбування раніше судимий поїхав з села і витратив всі гроші заявника на розваги.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» (карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років).