Керівництво Херсонської обласної ради провело зустріч з генеральним директором «Turkish Airlines Ins»

7 лет назад 0

Сьогодні, в 11.30, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер і заступник голови ХОР Віталій Булюк зустрілися з генеральним директором «Turkish Airlines Ins» Ербілєм Акгюном. По це повідомляє прес-служба Херсонської обласної ради.

«Дякуємо, що одного разу ви ризикнули і зробили перший крок назустріч Херсону. Наша співпраця вкрай важлива для Херсонщини», – сказав на початку зустрічі Владислав Мангер.

Ербіль Акгюн взаємно подякував голові та депутатам Херсонської обласної ради за розуміння і надання своєчасної підтримки херсонському аеропорту.


«Без зайвої скромності, ми відкрили Херсон світу, так як виконуємо регулярні рейси зі Стамбула в Херсон і назад. Радий повідомити, що з 26 березня ми будемо здійснювати вже 10 вильотів на тиждень», – повідомив генеральний директор «Turkish Airlines Ins».

Також гість зазначив, що, дивлячись у звіти компанії, не можна сказати, що напрямок Херсон-Стамбул один з найбільш вигідних, однак працює лінія стабільно, зручно для пасажирів, а це – найголовніше.

«Вдячні, що ви вирішили і надалі розвивати свою роботу на Херсонщині. І будьте певні: за необхідності ми візьмемо на себе будь-які організаційні питання й сприятимемо у розвитку нашої співпраці», – запевнив голова ХОP.