Комісія Херсонської облради ініціює звернення до Міністерства освіти

6 лет назад 0

У рамках виїзного засідання постійна комісія обласної ради з питань міжнаціональних відносин, культури, науки, освіти, молодіжної політики, фізичної культури та спорту, курортно-туристичної діяльності відвідала Скадовський технікум ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет». Про це повідомляє прес-служба облради.

Депутат та директор навчального закладу Іван Гончарський ознайомив своїх колег з матеріально-технічною базою та умовами підготовки висококваліфікованих фахівців для агропромислового комплексу області, а також провів екскурсію у краєзнавчому музеї Скадовського технікуму, який визнано кращим музеєм серед аграрних навчальних закладів України.

Завдяки спільній роботі викладачів та студентів територія закладу облаштована на найвищому рівні, а на клумбах ростуть унікальні та рідкісні рослини. Окрім цього, у будівлі технікуму є невелика капличка. Як відзначили депутати, всюди відчувається рука хорошого господаря.

Проте, як виявилось, у навчальному закладі існує проблема з опаленням, хоча котельня побудована, але через відсутність фінансового ресурсу досі не введена в експлуатацію.

Депутати рекомендували керівнику Херсонського державного аграрного університету, структурним підрозділом якого є технікум, спільно з Департаментом освіти, науки та молоді підготувати проект звернення Херсонської обласної ради до Міністерства освіти і науки України щодо передбачення у проекті державного бюджету на 2019 рік коштів на введення котельні технікуму в експлуатацію.