Комісія з питань земельних відносин та екології підготувала питання до сесії

4 года назад 0

Більше 30 питань порядку денного розглянула постійна комісія обласної ради з питань земельних відносин та екології. Як і завжди, проходила вона під керівництвом депутата Херсонської обласної ради Сергія Рибалка.

Так, депутати заслухали проєкт змін до обласного бюджету Херсонської області на 2019 рік; звіт про виконання обласного бюджету за 9 місяців поточного року; проєкт обласного бюджету області на 2020 рік та низку інших загальних питань, що будуть винесені на розгляд сесії обласної ради.

Детально члени комісії зупинилися на зверненні Каланчацької районної організації Українського товариства мисливців і рибалок щодо вирішення спірного питання з користування мисливськими угіддями. Голова комісії Сергій Рибалко запропонував провести окрему зустріч з цього приводу, адже це, на його думку, потребує прискіпливого вивчення. Зустріч буде проведено вже у січні 2020 року.

Крім того, комісія задовольнила клопотання Державної служби геології та надр України щодо погодження надання у користування ТОВ «Смарт-Мерітайм Груп» видобування питних підземних вод ділянки «Херсонська-2» Херсонського родовища. Голова комісії особисто взяв на себе відповідальність виїхати на місце та проінспектувати ділянку.

Таким чином, 3 профільних питання, підтримані депутатами, будуть винесені на розгляд сесії Херсонської обласної ради, яка відбудеться 20 грудня 2019 року.