Кошти за виставу актори театру ім. Івана Франка передадуть херсонським ветеранам АТО

6 лет назад 0

7 липня в рамках майже двотижневих гастролей Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка у Херсоні жителі та гості міста мали змогу переглянути виставу «Момент кохання» за твором В. Винниченка, в якій грає народний артист і Міністр культури Євген Нищук.

«Сьогоднішня вистава про в’язня сумління, політичного дисидента. Це історія сторічної давності, але, на превеликий жаль, багато чого повторюється. Сьогодні ті громадяни, які хочуть житимирно, опинилися за гратами. Олег Сенцов вже більше 60 днів голодує. Не за себе, за своє звільнення, а за всіх політичних вязнів. Вистава "Момент кохання" ще й є присвятою йому та всім політичним вязням Кремля. Це бажання і віра в те, що ми переможемо», — заявив Євген Нищук зі сцени глядачам.

Адміністрація театру ім. Івана Франка зазначила, що всі кошти, виручені за цю постановку, передадуть на потреби херсонських ветеранів АТО та багатодітних родин, повідомляє сайт ХОДА.

«Франківці» перебуватимуть у Херсоні з гастролями до 14 липня, тому всі охочі ще мають нагоду переглянути вистави артистів.

Фото сайт ХОДА