Крадій металевих виробів проведе два з половиною роки за гратами

4 года назад 0

Низка злочинів сталася минулого літа в Білозерському районі. В поліцію звернулись мешканці трьох сусідніх сіл із заявами про крадіжку металевих виробів з їхніх домоволодінь. У одних з господарів зникла сталева хвіртка та сітка рабиця з забору, у інших поцупили металеві труби та навіть каструлі з подвір’я. Після крадіжки залізобетонних стовпчиків із яблуневого саду ще одних селян поліцейським вдалось затримати серійного зловмисника. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Оперативники детально опитали місцевих жителів і їм вдалося встановити можливого зловмисника. В поле зору потрапив 32-річний мешканець с. Велетенське. Чоловік вже був раніше судимий за майнові злочини й останнім часом ніде не працював.

Поліцейські влаштували засідку біля місцевого пункту приймання металобрухту. Вже через кілька годин правоохоронці помітили підозрюваного. В його сумці виявилися викрадені металеві предмети. Чоловік одразу зізнався поліцейським, що скоював крадіжки, щоб підзаробити грошей.

Були відкриті кримінальні провадження за ч.1 та ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Суд визнав чоловіка винним у інкримінованих йому злочинах і призначив покарання в вигляді 2,5 років ув’язнення.