Крадіжки та угони: поліція Херсонщини повідомила про злочини, які сталися протягом доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 489 звернень, серед яких 80 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстровані 1 дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, внаслідок якої 2 людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 92 адміністративні протоколи, з них 10 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

В Каховський відділ поліції зателефонувала 54-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що вночі невідомі викрали з її подвір’я мопед. За даним фактом проводиться перевірка.

В "Єдиний центр 102" поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 44-річної херсонки. Жінко розповіла, що невідомий проник в магазин, звідки викрав 2000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В Новотроїцьке відділення поліції надійшло повідомлення від 37-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що невідомий проник в його будинок, звідки викрав телевізор. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області