Кращі медичні працівники отримали грамоти та стипендії

3 года назад 0

Сьогодні у День медичного працівника України в обласному академічному музично-драматичному театрі ім.Куліша відбувся святковий концерт.

Голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко разом зі своїм першим заступником Єгором Устиновим спільно з головою облдержадміністрації Сергієм Козирем та секретарем міської ради Галиною Луговою прийшли привітати медиків з нагоди професійного свята.

У своєму вітальному слові Олександр Самойленко наголосив: «Вже другий рік увесь світ бореться із пандемією коронавірусу. Саме ви стоїте на передовій боротьби з цією недугою. На жаль, як і в будь-якій війні, є втрати. І я дуже сподіваюся, що такого більше не повториться. Хочу подякувати вам за роботу, за врятовані життя, безсонні ночі й бажаю сил і наснаги у вашій надважливій роботі!».

Під час заходу очільник обласної ради відзначив Почесними грамотами та подяками кращих медиків Херсонщини.

А також разом із Іриною Сокур, депутаткою обласної ради, директоркою КНП «Херсонський обласний онкологічний диспансер» вручив оpдeн Cвятого Пaнтeлeймонa медичним працівникам.

Крім того, кращі медичні працівники галузі охорони здоров’я 2021 року отримали одноразові стипендії у 33 номінаціях, серед них – впровадження високотехнологічних методів лікування, внесок у розвиток спеціалізованої та високоспеціалізованої медико-санітарної допомоги, діяльність параклінічних служб, медсестринство у сільських та районних закладах.