Лави поліції Херсонщини поповнили 19 нових працівників

6 лет назад 0

Протягом 4 місяців на базі Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ проходили курси первинної професійної підготовки 19 чоловік, які вибороли перемогу в конкурсі на посади поліцейських в підрозділи Головного управління Національної поліції в Херсонській області. Сьогодні в урочистій обстановці курсанти присягнули на вірність українському народу. 

Конкурс відбувався на посади поліцейських секторів реагування патрульної поліції, відповідальних за збереження речових доказів та водіїв. Зі 112 кандидатів переможцями конкурсу стали 19 чоловік. Протягом 4 місяців вони вивчали законодавчу базу, нормативно-правові акти, засвоювали на практиці тактичну та вогневу підготовку. Сьогодні курсанти прийняли Присягу працівника поліції України.

На заході були присутні курсанти Херсонського факультету ОДУВС та рідні нових поліцейських. Від обласного главку поліції їх привітав тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника ГУНП Олексій Манжиєвський. У своєму виступі Олексій Леонідович зазначив: «Попереду у вас відповідальна і нелегка робота. Від вас залежить правопорядок на Херсонщині та безпека жителів і гостей нашої області. Памятайте, що головним у діяльності поліції є довіра людей. Саме рівень довіри населення є основним показником ефективності нашої роботи».

Завершилося свято урочистим маршем під звуки оркестру Головного управління Національної поліції в Херсонській області. Наостанок випусники разом із викладачами сфотографувалися на згадку.

Відділ комунікації поліції Херсонської області