Майже 25 тисяч гривень втратили троє жителів області через псевдомайстрів з ремонту помешкань

6 лет назад 0

За добу в поліцію звернулися троє жителів різних районів області із заявами, що їх ошукали майстри з ремонту. Віддавши завдатки за проведення робіт, заявники так і не дочекалися обіцяних ремонтів та будівельних матеріалів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

29-річний житель Нововоронцовського району місяць тому домовився з односельцем, що той зробить ремонт в дитячій кімнаті. Оцінивши обсяг необхідних робіт, майстер попросив 2700 гривень завдатку. Віддавши вказану суму, заявник досі не дочекався навіть початку ремонту. Односелець гроші не повернув, за місцем проживання не з’являється і на телефонні дзвінки не відповідає.

28-річний житель Каховського району, не довіряючи майстрам, вирішив самостійно зробити ремонт в будинку і замовив будівельні матеріали на одному з сайтів. Зробивши передоплату в сумі 2000 гривень, чоловік так і не отримав будматеріали.

48-річна жителька Херсона повідомила поліцейським, що домовилася з майстром про ремонт в її будинку. Вона віддала йому 20 тисяч гривень на купівлю необхідних матеріалів для початку ремонтних робіт. Після отримання грошей майстер жодного разу не прийшов виконати роботу і матеріали не купив. Заявниці він пояснив, що не може почати ремонт через велику зайнятість.

За усіма фактами поліція відкрила кримінальні провадження за ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство».