Маленька Мілана потребує нашої допомоги

5 лет назад 0

Про страшну хворобу чотирирічної Мілани родина Мартинових дізналася навесні 2018 року. Додаткове обстеження у дитячій спеціалізованій лікарні «ОХМАТДИТ» виявило ракові клітини. Діагноз – лейкоз.

Мама дівчинки Олена Мартинова розповідає, що 8 березня 2018 у Мілани піднялася температура. Наступного дня батьки були вже в Каховській районній лікарні – у дівчинки побачили бронхіту.

Розпочали лікування. Та аналізи дитини були все ж «слабкі» – впав гемоглобін, тромбоцити. Температура не знижувалась. Препарати жар знімали лише на кілька годин.
Тож вже 16 березня родина виїхала у Херсон, адже лікування каховських лікарів не допомагало. В обласній дитячій лікарні життя родини розділилось на «до» і «після» діагнозу.
Херсонські спеціалісти, передивившись аналізи Мілани, озвучили невтішну новину – підозра на лейкоз. В Києві діагноз підтвердили. 17 березня Мілану почали лікувати. За 11 місяців трирічна дівчинка перенесла багато – три протоколи хіміотерапії та три реанімації.
Олена пояснює, що було дуже тяжко спостерігати, як помирає її дитя. Особливо ставало нестерпно, коли страшна хвороба забирала діток – за час лікування мама Мілани побачили не одну смерть.
Сьогодні чотирирічна красуня вже вдома та її лікування продовжується. Попереду ще два роки «сухої» хімії. Лікування дитини із діагнозом лейкоз коштує більше 1000 гривень на добу. Для родини Мартинових такі суми – непосильний тягар.
На будьте байдужими! Допоможіть Міланці отримати якісне лікування та шанс на веселе та упевнене майбутнє.
Картка ПриватБанку: 4149 4978 7332 9447 (Олена Мартинова, мама)