Минулої доби рятувальники надали допомогу водіям 3-х вантажних автомобілів

5 лет назад 0

Минулої доби, 9 січня, підрозділи Служби «101» 3 рази задіювались на надання допомоги водіям на автошляхах. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.

Перше повідомлення надійшло о 07:45 про те, що на розі вулиць Залаегерсег та Перекопської у Херсоні на слизькому підйомі автошляху пробуксовує вантажний автомобіль. На місце події було направлене відділення 10-ї ДПРЧ Дніпровського району. Шляхом буксирування рятувальники протягнули вантажівку на складному відрізку шляху.

Наступне повідомлення поступило об 11:19. Цього разу потребував допомоги водій вантажівки, який з’їхав на узбіччя в районі селища Наддніпрянське. Тут працювали рятувальники Аварійно-рятувального загону.

О 17:30 на вул. Перекопську вирушили рятувальники 10-ї ДПРЧ по охороні Дніпровського району, де на вул. Перекопській на слизькому підйомі застряг вантажний автомобіль.

Рятувальники звертаються до водіїв з проханням стежити за синоптичними прогнозами і на час ускладнення погодних умов до покращення ситуації на автошляхах перечекати у спеціально відведених для цього місцях.