Місцеві громади Херсонщини отримали 3,2 мільярда гривень податкових платежів

6 лет назад 0

За підсумками 11 місяців 2017 року платники податків Херсонської області перерахували до місцевих бюджетів податкових платежів на третину або 735 млн. грн. більше, ніж торік. Надходження до бюджетів місцевих громад Херсонщини сягнули 3230 млн. гривень.

Більшу половину з них — 1949 млн. грн. або 60%, отримали місцеві громади Херсонської ОДПІ (Херсонське, Білозерське, Голопристанське, Каланчацьке, Скадовське, Олешківське та Чаплинське відділення).

У розпорядження територіальних громад Херсонщини надійшло майже вдвічі більше податку на доходи фізичних осіб. А це 1934 млн. гривень! Також бюджети громад отримали від суб’єктів малого підприємництва 549 млн. грн. єдиного податку. Це на третину або на 152 млн. грн. перевищує минулорічний показник.

Як зазначив начальник Головного управління ДФС у Херсонській області Ігор Клим, завдяки спільній координації зусиль фіскальної служби області та представників органів місцевого самоврядування вдалося досягти позитивних результатів у питаннях детінізації підприємницької діяльності та легалізації трудових відносин на Херсонщині.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області