Молоде покоління має знати історію нашої держави

4 года назад 0

Напередодні Дня збройних сил України Херсонська обласна бібліотека для юнацтва ім. Б.А. Лавреньова в співдружності з ГО «Українська єдність» завітали до учнів 8-9 класів ЗОШ №55 з годиною мужності «Час змінюється, обов’язок залишається».

Керівник КНСП «Оберіг» Херсонської обласної ради, голова ГО «Українська Єдність», учасник бойових дій, кіборг Ігор Кравець розповів молоді про гідність, честь, самопожертву та відданість воїнів своїй країні, про бойовий подвиг українських військовослужбовців в зоні АТО.

У рамках заходу учні ознайомились з заходами, які проходять під час організації і проведення антитерористичних операцій, а з роликів довідались, як ведеться боротьба з тероризмом в світі та в Україні. Також школярі мали змогу на власні очі побачити зразки вибухонебезпечних предметів та потримати їх в руках.

Ветеран АТО Ігор Кравець звернувся до юних хлопців – майбутніх воїнів з закликом любити та шанувати свою Батьківщину, бути її вірними патріотами. Молоде покоління має знати історію нашої держави, а також завжди шанувати пам’ять тих, хто віддав своє життя за свободу й незалежність України.