На Херсонщине военные поздравляли одиноких людей с Рождеством

7 лет назад 0

На Рождественские праздники волонтеры постарались добраться до каждой воинской части, чтобы поздравить бойцов. Но и сами бойцы, которые несут службу на территории Херсонской области, не пиарясь, пошли к тем, кто нуждался в их помощи. 

Как передает ПИК, об этом написала на своей страничке в Фейсбук руководитель Центра помощи участникам АТО при Херсонской ОГА Наталья Возаловская.

«На Різдв'яні свята всі волонтери намагалися доїхати до кожної військової частини щоб привітати бійців та привезти їм різних смаколиків. Ми від Центру допомоги також не забули про своїх підшефних. Але я хочу написати про інше. Військові самі пішли вітати і допомагати людям, які потребують допомоги і уваги. Це багатодітні сім"ї, одинокі люди, яких і привітати то нікому. Зробили подаруночки і пішли до людей. Не фоткалися, не кричали про це, а просто по — людськи пішли розділити самотність та додати частинку добра. Деяких людей взяли під своє піклування. Це я у них випитала сьогодні. Вислів "Армія з народом" для них не порожній звук. Бережи вас, Боже! Ми вас любимо!», — написала Н.Возаловская.