На Херсонщині горів потяг

7 лет назад 0

13 березня о 18:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на ділянці залізничного перегону Біла Криниця – Новодмитрівка горить потяг. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.

До місця надзвичайної події відразу виїхало чергове відділення 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Великоолександрівського району. По прибуттю на місце події розвідкою було встановлено, що горить машинне відділення потягу, який слідував з села Апостолове до міста Миколаїв з вантажем вагою 4600 тонн у 58-ти вагонах. Вогнеборці невідкладно приступили до гасіння і вже о 19:00 локалізували осередок займання, а о 19:25 на площі 20 кв.м ліквідували остаточно.

На ліквідації загоряння було задіяно 7 чоловік особового складу і 1-а одиниця техніки. У підвозі води рятувальникам допомагав вантажний автомобіль Білокриницького комбінату хлібопродуктів. Завдяки швидким і злагодженим діям пожежних не допущено перекидання вогню на вагони з олією. Причина загорання — коротке замикання генератора силової установки.