На Херсонщині кілька власників квартир стали жертвами нечесних квартиронаймачів

6 лет назад 0

За добу четверо жителів Херсонщини стали жертвами квартиронаймачів, які "забули" розрахуватися за житло та вкрали майно.

Жителька міста Нова Каховка постраждала від свого квартиранта. Жінка повідомила, що чоловік, якому вона здала свою квартиру, не заплатив за кілька місяців проживання у ній, а також вивіз з помешкання холодильник, всі меблі, забрав ключі. На зв’язок не виходить.

Житель Чаплинки виявив порожній будинок після того, як там кілька місяців проживав квартирант. По телефону квартирант повідомив заявнику, що виїздить і ключі залишить у сусідки. Коли власник приїхав перевірити будинок, то виявив відсутність усіх меблів та побутової техніки. Потерпілий не знає точних анкетних даних зловмисника.

Пенсіонерка з Херсона, яка здавала кімнату подружній парі, після їх виїзду виявила зникнення телевізора, бойлера та газової колонки. А житель Голопристанського району на час свого від’їзду попросив сезонного робітника переночувати у будинку, щоб туди не проник ніхто сторонній. Наступного дня господар повернувся і не дорахувався телевізора та телефона. Сезонний робітник теж зник.

За усіма фактами крадіжок були відкриті кримінальні провадження. Громадянам, які здають житло в оренду, бажано зробити опис майна та під час виселення квартирантів необхідно перевірити наявність у помешканні всього майна та його справність.

Відділ комунікації поліції Херсонської області