На Херсонщині почастішали випадки крадіжок мотоскутерів

7 лет назад 0

До Нововоронцовського відділення поліції надійшло повідомлення від жительки одного з сіл. Жінка розповіла, що ввечері на виїзді з села двоє невідомих хлопців зупинили її 15-річного пасинка, який їхав на мотоскутері. Неповнолітній зупинився, після чого один з невідомих сильно вдарив його по голові, внаслідок чого школяр втратив свідомість. Коли прийшов до тями, то не було німотоскутера, ні зловмисників.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Херсонської області.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особи обох зловмисників. Обидва жителі Дніпропетровської області, один з них раніше судимий. Наразі 19-річному зловмиснику оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. З його слів, скутер неповнолітнього він продав. Другий зловмисник знаходиться у розшуку.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» (караються позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої).