На Херсонщині податкових боржників стане менше

6 лет назад 0

Про це йшла мова під час проведення спільної координаційної наради представників Головного управління ДФС у Херсонській області та органів виконавчої служби Херсонської області, яке днями відбулося за ініціативи фіскальної служби області у приміщені прес-центру відомства.

У заході приймали участь заступник начальника Головного управління ДФС у Херсонській області Микола Квасневський, провідні спеціалісти управління погашення боргу установи, а також представники Головного територіального управління юстиції з питань державної виконавчої служби на чолі з заступником начальника установи – начальником Управління державної виконавчої служби Ярославом Тюпляєвим.

Учасники зустрічі детально обговорили стан організації стягнення податкового боргу по виконавчим листам органів ВДВС, звернули увагу на відсутність постанов про відкриття провадження з ідентифікатором, які сповільнюють контроль за виконавчим провадженням зі сторони стягувача. А також віднайшли більш ефективні шляхи та можливості обміну наявною інформацією про майновий стан та доходи платників податків, які мають борги перед державою.

Головним підсумком зустрічі стали спільні цілі та завдання обох державних установ — навчити херсонців дотримуватися податкової культури та будувати свою роботу з податковими боржниками в інтересах держави та добробуту кожної місцевої громади.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області