На Херсонщині поліцейські протягом 6 годин розкрили крадіжку та угон мопеду

6 лет назад 0

В чергову частину Новокаховського відділу поліції звернувся житель міста Таврійськ. Чоловік розповів, що вночі невідомі здійснили крадіжку в його домоволодінні. Впродовж кількох годин поліцейські встановили особу підозрюваного та затримали його.

На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що зловмисник незаконно заволодів мопедом заявника «Honda» та викрав газонок осарку, перфоратор, неробочий двигун і мотошолом.

Поліцейські провели подвірні обходи, перевірили підоблікових осіб. В ході проведення розшукових заходів оперативники отримали інформацію, що один із жителів Нової Каховки на ринку пропонує купити перфоратор. Працівники поліції встановили його місцепроживання та виїхали за вказаною адресою.

Як розповів заступник начальника Новокаховського відділу поліції Олександр Воропаєв, господарем будинку виявився раніше судимий за майнові злочини 29-річний чоловік. Під час проведення обшуку поліцейські виявили усі викрадені речі. Також з’ясувалося, що чоловік причетний до скоєння ще одної крадіжки, яку він вчинив минулого місяця у Таврійську.

Наразі викрадене майно повернуто законному власнику. Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» та ч. 2 ст. 289 ККУ «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області