На Херсонщині поліцейські провели навчання на стадіонах області

6 лет назад 0

На Херсонщині поліцейські провели обстеження стадіонів, які використовуються для проведення матчів професійними футбольними клубами. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Правоохоронці перевірили стадіони новокаховської «Енергії», херсонського «Кристала», горностаївського «МИРУ» і «Таврії-Сімферополь», яка базується в Бериславі.

Поліцейські спільно з власниками спортивних споруд провели навчання, на яких відпрацювали спільні практичні дії під час прибуття глядачів на стадіон, пропускного режиму, розміщення на трибунах та залишення спортивної споруди після проведення матчу.

"Особливу увагу правоохоронці приділили реагуванню на протиправні дії глядачів та надзвичайні ситуації, які можуть трапитись під час футбольного матчу. Усі поліцейські на високому рівні впорались з усіма поставленими завданнями. Поліція Херсонщини готова до проведення футбольних матчів та забезпечення безпеки вболівальників на стадіонах" — розповів заступник начальника обласного главку поліції Олексій Манжиєвський.