На Херсонщині поліцейські провели профілактичне відпрацювання

6 лет назад 0

З 30 жовтня по 6 листопада поліція області проводила профілактичні заходи під назвою «Канікули». За цей час працівники поліції виявили 108 порушень адміністративного законодавства, пов’язаних із неповнолітніми.Працівниками ювенальної превенції обласного главку поліції відвідували сім'ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, спілкувались з батьками щодо запобігання вчинення відносно дітей насилля в сім'ї.

За період відпрацювання за неналежне виконання батьківських обов’язків поліцейські склали 53 адміністративні протоколи.

За час відпрацювання працівники поліції виявили 108 адміністративних правопорушень по лінії ювенальної превенції. Поліцейські провели профілактичні рейди по нічним закладам для перевірки дотримання вимог Закону щодо обмеження перебування дітей у нічний час у закладах розваг.

Під час останнього рейду в Херсоні поліцейські виявили три таких порушення. За продаж неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів до адміністративної відповідальності були притягнуті 12 підприємців.

Також під час відпрацювання поліцейські розшукали 9 неповнолітніх, які самовільно покинули місце проживання та навчання, дітей повернули батькам.

Відділ комунікації поліції Херсонської області