На Херсонщині поліцейські проводять рейди по виявленню нелегальної торгівлі в курортних районах

5 лет назад 0

В с.Залізний Порт Голопристанського району триває комплексне відпрацювання курорту. Поліцейські перевіряють законність виносної торгівлі, продажу підакцизних товарів, продуктів харчування, а також використання праці іноземців. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

За словами заступника начальника поліції Херсонщини Олексія Манжиєвського у відпрацюванні задіяні працівники обласного главку поліції, Олешківського, Голопристанського відділення та Новокаховського відділу поліції. Вже в перший день заходів поліцейські перевірили більше 100 підприємців, які займаються торгівлею на чорноморському узбережжі. На правопорушників склали адміністративні матеріали.

Упродовж дня відпрацювання поліцейські склали 29 адміністративних протоколів. Більшість з них (25) за ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів». Два адміністративні протоколи — за порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами (ст.156 КУпАП). Також працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, склали два адмінпротоколи за незаконне використання праці іноземців. Усі матеріали направлені на розгляд до адмінкомісії в органи місцевого самоврядування.

Поліцейські продовжують відпрацьовувати продовольчі ринки, торгівельні майданчики, стихійні ринки, пляжі та інші місця торгівлі.