На Херсонщині поліцейські відпрацювали курортний Залізний Порт по виявленню нелегальної торгівлі

5 лет назад 0

В Голопристанському районі завершилось комплексне відпрацювання по виявленню нелегальної торгівлі.
Щодня поліцейські перевіряли законність виносної торгівлі, продажу підакцизних товарів, продуктів харчування, а також використання праці іноземців. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

За період відпрацювання поліцейські перевірили більше 350 підприємців, які займаються торгівлею на чорноморському узбережжі. На правопорушників склали 71 адміністративний протокол. Більшість з них (55) за ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів».

Також на недобросовісних підприємців складали адміністративні протоколи за порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами, дрібне хуліганство, розпивання пива, алкогольних напоїв у заборонених законом місцях. Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, склали 5 адмінпротоколів за незаконне використання праці іноземців. Усі матеріали направлені на розгляд до адмінкомісії в органи місцевого самоврядування.

За словами заступника начальника поліції Херсонщини Олексія Манжиєвського працівники поліцейської станції «Залізний Порт» не припиняють працювати у цьому напрямку. Правоохоронці продовжують наглядати за безпекою відпочиваючих на узбережжі та в подальшому також перевірятимуть продовольчі ринки, торгівельні майданчики, стихійні ринки, пляжі та інші місця торгівлі.