На Херсонщині поліцейські витягли автобус зі снігового замету

6 лет назад 0

Подія сталася на трасі у Голопристанському районі між селами Зеленотропинське та Нововолодимирівка. Дільничний офіцер поліції Сергій Присяжний та начальник сектора реагування патрульної поліції Голопристанського відділення поліції Роман Толмачов на узбіччі побачили маршрутний автобус, який з’їхав у кювет і застряг у сніговому заметі. Поліцейські зупинилися та запропонували водію допомогу. Чоловік розповів, що не зміг самостійно витягти авто зі снігового замету, а проїжджаючі повз водії не зупинялися. Пасажирам довелося йти або пішки, або діставатися домівок на попутному транспорті. Водій залишився один і чекав на допомогу.

У поліцейських в автомобілі був трос і вони за 20 хвилин витягли автобус із замету. Водій подякував поліцейським за небайдужість, адже їм довелося діяти за несприятливих погодних умов на засніженій трасі.

Також кермувальник зазначив, що ніхто з проїжджаючих повз автомобілів не зупинявся, щоб хоча б дізнатися, чи не потрібна йому допомога.

Завдяки діям поліцейських водій маршрутного автобуса зміг продовжити рух, а працівники поліції повернулися на місце служби.

Відділ комунікації поліції Херсонської області