На Херсонщині поліцейські заблокували діяльність інтернет-ресурсу з продажу марихуани і ЛСД

4 года назад 0

Працівники Управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими Херсонського відділу поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури викрили двох наркозбувачів та заблокували діяльність інтернет-ресурсу, за допомогою якого зловмисники збували марихуану та ЛСД. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Начальник Управління протидії наркозлочинності поліції Херсонщини Андрій Денисьєв розповів, що двоє херсонців організували збут елітних сортів марихуани (бошки) і галюциногену ЛСД через мережу інтернет. Рекламу розміщували на стінах будівель в місті та області. Наркотики збували за допомогою «закладок». Для конспірації організатор злочинної діяльності постійно змінював номери власного автомобіля. Його спільниця приймала замовлення та фасувала наркотики. Гроші отримували на банківські картки. Крім того, для своєї злочинної діяльності підозрювані використовували інтернет-канал в одному з месенджерів, нині він заблокований.

Під час обшуків в домоволодіннях підозрюваних поліцейські знайшли та вилучили 2 кг марихуани елітних сортів, марки ЛСД, мобільні телефони, банківські картки, електронні ваги, пакувальний матеріал. Вилучене направлене на дослідження.

Відкрите кримінальне провадження за ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Вирішується питання про обрання зловмисникам міри запобіжного заходу.