На Херсонщині поліцейські затримали чоловіка, який поранив односельця

6 лет назад 0

В чергову частину Чаплинського відділення поліції надійшло повідомлення з лікарні, що у хірургічне відділення доставлений 28-річний житель одного з сіл району. У чоловіка діагностували ножове поранення черевної порожнини. Стан його здоров’я задовільний. Поліцейські опитали місцевих жителів та можливих свідків події. Брат потерпілого розповів, що вночі вони разом повертались додому з вечірки. На вулиці посварилися з односельцем, який вдарив його брата ножем у живіт.

Після цього чоловіки втекли додому, а в лікарню не звернулися. Вранці поранений поскаржився на погане самопочуття і він викликав «швидку».

За словами керівника Чаплинського відділення поліції Миколи Сімаченка, 50-річного підозрюваного затримали за місцем його проживання. Він вже раніше судимий за нанесення тілесних ушкоджень. Поліцейські з’ясували, що вночі на вулиці між односельцями виник конфлікт, під час якого один з чоловіків отримав ножове поранення. Усі учасники події були у стані алкогольного сп’яніння, тому причини конфлікту ніхто не пам’ятає.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області