На Херсонщині поліцейські затримали групу грабіжників

6 лет назад 0

Жертвою пограбування стала молода мати з двома дітьми з міста Генічеськ. Вночі у їх будинок зайшли четверо невідомих, їх обличчя були закриті. Зловмисники погрожували 27-річній жінці та її дітям фізичною розправою, після чого забрали усе цінне майно: мікрохвильову піч, телевізор, ноутбук та мопед. Невідомі втекли на автомобілі.

Працівники Генічеського відділу поліції провели комплекс оперативно-розшукових заходів та через добу затримали чотирьох зловмисників. Їм від 18 до 23-х років, ніхто з них не судимий.

"Ми встановили, що зловмисники сховали речі потерпілої у покинутому будинку з метою їх подальшого продажу", — розповів начальник сектора кримінальної поліції Генічеського відділу поліції Юрій Хозинський .

Наразі вирішується питання про обрання зловмисникам міри запобіжного заходу. Вони перевіряються на причетність до скоєння інших злочинів на території району. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України "Грабіж". Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області